Pizza de casa;)

de luminita20_2006 in Pizza, 23 Aug 2009 | 6597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 gr drojdie
  • faina
  • ulei
  • sare
  • 200 gr cascaval
  • o conserva de porumb
  • 200 gr ciuperci
  • 400 gr salam
  • 1 ardei gras
  •  ketchup pentru uns pizza
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa;):

Se face aluatul din 25 gr dorojdie amestecata cu sare pana se topeste. Incalzim putina apa si amestecam cu faina , adaugam apoi drojdia si framantam, din cand in cand punem si cate un pic de ulei. Lasam sa dospeacsa.

Intre timp taiem ciupercile , salamul si ardeiul felii subtiri. Cascavalul il dam prin razatoare. Cand a crescut aluatul intindem o foaie si o asezam in tava. Lasam  sa creasca 5 min. ungem aluatul cu ketchup apoi punem salamul , porumbul , ciupecile si ardeiul gras, la final cascavalul. Se da la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa;)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect